Ο Φωτογράφος Δεν Ήρθε, Αλλά Ο Γάμος Σώθηκε

04/11/2015
Ο Φωτογράφος Δεν Ήρθε, Αλλά Ο Γάμος Σώθηκε
 • Μια ανιδιοτελής χειρονομία καλοσύνης μιας εντελώς άγνωστης στο ζευγάρι, οδήγησε σε υπέροχες φωτογραφίες, αλλά και μια δυνατή φιλία! Όλα ξεκίνησαν όταν ο φωτογράφος που είχε αναλάβει το γάμο, δεν εμφανίστηκε.

  Όταν η Dana Gruszynski, φωτογράφος από το Bay City του Michigan, άκουσε από έναν ξάδερφό της ότι στο γάμο κάποιων φίλων του ο φωτογράφος δεν εμφανίστηκε ποτέ, όπως είπε η ίδια, ένιωσε άσχημα. Έτσι αποφάσισε να κάνει κάτι για να βοηθήσει.

  Φωτογραφίες του γάμου

  Επικοινώνησε με τη νύφη και πρόσφερε τις υπηρεσίες της.

  Αρχικά, η Gruszynski σκόπευε να τραβήξει μερικές αναμνηστικές φωτογραφίες του ζευγαριού, αλλά γνωρίζοντας τη Heather και το Matt, συνειδητοποίησε ότι ήθελε να κάνει κάτι παραπάνω.

  Φωτογραφίες του γάμου

  "Είναι υπέροχοι και οι δύο, τόσο εσωτερικά, όσο και εξωτερικά", δήλωσε η φωτογράφος. Κι έτσι αποφάσισε να ξαναστήσει το γάμο - με την οικογένεια, τη δεξίωση, την ανθοδέσμη και την τούρτα - για τις φωτογραφίες.

  Φωτογραφίες του γάμου

  Η νύφη δήλωσε ότι ανακάλυψε πως ο φωτογράφος που είχαν κλείσει δεν είχε εμφανιστεί, λίγο πριν ξεκινήσει ο γάμος, στις 12 Σεπτεμβρίου. Όπως δήλωσε στο ABC News, "Δεν ήξερα τι να κάνω. Δεν ήθελα να είμαι αναστατωμένη την ώρα της τελετής, αλλά το είχα συνεχώς στο πίσω μέρος του μυαλού μου. Ο κόσμος τραβούσε φωτογραφίες με τα κινητά του".

  Φωτογραφίες του γάμου

  Η Gruszynski όχι μόνο πρόσφερε δωρεάν τις υπηρεσίες της, αλλά πλήρωσε και κάποια στοιχεία της διακόσμησης από την τσέπη της. "Ταιριάξαμε τόσο καλά", είπε, "που ήθελα να κάνω το κάτι παραπάνω γι' αυτούς".

  Φωτογραφίες του γάμου

  Εκτός από πολύ όμορφες φωτογραφίες, το ζευγάρι κέρδισε και μια καλή φίλη και, όπως λένε, μιλάνε σχεδόν καθημερινά.

  Για να βρείτε φωτογράφους που θα έρθουν στο γάμο, κάντε κλικ εδώ

  Σας άρεσε; Μοιραστείτε το!
  • Προτείνουμε:

   Οι πιο αξιόπιστες επιχειρήσεις για το γάμο, εδώ