Το Gamos Portal στην έκθεση New Life Expo Wedding

20/01/2012
Το Gamos Portal στην έκθεση New Life Expo Wedding
 • Η μεγαλύτερη γιορτή στο χώρο του γάμου ξεκινάει την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012 και το www.GamosPortal.gr δεν θα μπορούσε να λείπει.

  Στην έκθεση New Life Expo Wedding, η παρουσία του Gamos Portal θα είναι έντονη. Στο stand 171, οι μελλόνυμφοι που θα μας επισκεφθούν θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν πολλά δώρα, μικρά και μεγάλα, προκαλώντας οι ίδιοι την τύχη τους στην κληρωτίδα.Μεταξύ των δώρων περιλαμβάνονται: 3ήμερες και 4ήμερες αποδράσεις, ρομαντικά δείπνα 2 ατόμων, περιποιήσεις SPA, ροδοπέταλα, αξεσουάρ για το γαμπρό, ένας πίνακας ζωγραφικής με τα αρχικά σας και πολλές έξυπνες εκπλήξεις.

  Τα παραπάνω δώρα είναι προσφορές των εταιρειών:

  Park Hotel Athens Radisson Blu, Airotel Stratos Vassilikos, Airotel Achaia Beach, Airotel Alexandros, Status Men's Fashion, Status Κωνσταντίνος Μαργαρώνης, Eternal Beauty Skin Health SPA, Quasimodo Design, Ellie's Speaking Roses, Boboniera Wine, Nargile, Glam Deco και Gamos Portal.

  Δε σταματάμε όμως εκεί. Τη Δευτέρα, θα γίνει η κλήρωση του μεγάλου δώρου: ενός 3μερου (2 διανυκτερεύσεις) στο ξενοδοχείο "The Romanos, A Luxury Collection at Costa Navarino"

  Σας άρεσε; Μοιραστείτε το!
  • Προτείνουμε:

   Οι πιο αξιόπιστες επιχειρήσεις για το γάμο, εδώ