Belief Awards - 25 Υπέροχες και Βραβευμένες Φωτογραφίες Γάμου

31/05/2017
Belief Awards - 25 Υπέροχες και Βραβευμένες Φωτογραφίες Γάμου
  • Το δίκτυο Belief Wedding Planners αποκάλυψε τα αποτελέσματα του Belief Awards, ενός διεθνούς διαδικτυακού διαγωνισμού για διοργανωτές γάμου. Μέσα από τον διαγωνισμό αυτό αναδεικνύονται οι καλύτεροι γάμοι παγκοσμίως και παρουσιάζονται τάσεις και παραδόσεις.

    Ο διαγωνισμος Belief Awards διεξάγεται τρεις φορές το χρόνο και βραβεύει τους καλύτερους γάμους σε όλο τον κόσμο, οι οποίοι έχουν σχεδιαστεί από κορυφαίους διοργανωτές. Σε αυτή την έκδοση, εξετάστηκαν χιλιάδες συμμετοχές από ταλαντούχους επαγγελματίες και η διοργάνωση κατέληξε σε 11 νικητές.

    "Στην 6η έκδοση, οι συμμετοχές ήταν ποικίλες και ενδιαφέρουσες. Η μεγαλύτερη επιτυχία ήταν τα Βραβεία του Κοινού, μια νέα κατηγορία που αναδεικνύει και συνδέει την τοπική κοινότητα με τους διοργανωτές γάμου. Ήταν καταπληκτικό να βλέπουμε ανθρώπους από όλο τον κόσμο να ψηφίζουν. Δεν μπορώ παρά να είμαι υπερήφανη για όλους τους υποψηφίους και χαρούμενη για τα αποτελέσματα ", λέει η Giovana Duailibe, εκτελεστική διευθύντρια της Belief.

    Νέα κατηγορία: Βραβεία του Κοινού

    Στη 6η έκδοση, εκτός από τις κατηγορίες Γαμήλιο Θέμα και Ιδιαίτερη Φωτογραφία, τα Belief Awards εισήγαγαν επίσης την κατηγορία Βραβεία του Κοινού, για την οποία διεξήχθη δημόσια ψηφοφορία και βραβεύθηκε ένας Προορισμός Γάμου και ένας Παραδοσιακός Γάμος.

    Γνωρίστε τους νικητές ανά Ήπειρο:

    Σχεδιαστές γάμου από όλο τον κόσμο υπέβαλαν τα σχέδιά τους. Και οι νικητές είναι:

    ΑΜΕΡΙΚΗ

    • Γουατεμάλα:

    Pilu Delgado: Ο γάμος αυτός βγήκε νικητής στην κατηγορία Ιδιαίτερη Φωτογραφία. Τελέσθηκε στο Green Rush, ένα φυσικό πάρκο μέσα στην πόλη της Γουατεμάλα, ένα μέρος το οποίο το ζευγάρι συνήθιζε να επισκέπτεται συχνά.

    Γάμος στην Γουατεμάλα

    Lesly Sandoval: Αυτός ο γάμος, νικητής της κατηγορίας Γαμήλιο Θέμα, είχε μια ρουστίκ και ρομαντική διάθεση. Σύμφωνα με την διοργανώτρια γάμου Lesly Sandoval, το ζευγάρι ήθελε να ενσωματώσει στο γάμο του τη φύση και να επωφεληθεί από κάθε πλευρά του τοπίου. Το ζευγάρι ήθελε επίσης να έχει ο γάμος τους κάποιες ρομαντικές λεπτομέρειες από το Παρίσι, όπου τελέσθηκε ο αρραβώνας τους.

    Ρουστίκ Γάμος Ρουστίκ Γάμος Ρουστίκ Γάμος

    • Μεξικό:

    Guadalupe Alvarez: Ο μεξικανός διοργανωτής γάμου σχεδίασε δύο γάμους που βραβεύθηκαν σε αυτή την έκδοση. Ο νικητής της κατηγορίας Ιδιαίτερη Φωτογραφία ήταν ένα ζευγάρι που ζει στις ΗΠΑ αλλά αποφάσισε να παντρευτεί στο San Miguel de Allende του Μεξικού. "Η νύφη και ο γαμπρός ήθελαν να χορέψουν κάτω από τα αστέρια και ένα από τα σύμβολα του San Miguel είναι τα τσίγκινα αστεράκια. Έτσι, αποφασίσαμε να κρεμάσουμε αστεράκια πάνω από την πίστα του χορού και και την πισίνα. Προσθέσαμε επίσης φωτάκια που τρεμόπαιζαν  για να προσδώσουμε πιο ρομαντική διάθεση. Τη στιγμή που τραβήχτηκε αυτή η φωτογραφία, το ζευγάρι απολάμβανε μια ιδιαίτερη ρομαντική στιγμή ", λέει η Guadalupe.

    Γάμος στο Μεξικό

    Ο νικητής της κατηγορίας Βραβεία του Κοινού - Παραδοσιακός Γάμος ήταν ένας Αμερικανικός/Περσικός γάμος στο Μεξικό. "Ο γαμπρός, ο Ντέιβιντ, είναι Αμερικανός και η νύφη Νάσεμ είναι περσικής καταγωγής. Στους Περσικούς γάμους, το Sofreh Aghd, είναι το πιο σημαντικό κομμάτι διακόσμησης. Έχει στοιχεία που είναι πολύ σημαντικά στην περσική κουλτούρα και τα έχουμε συμπεριλάβει όλα στη φωτογραφία», εξηγεί η Guadalupe.

    Αμερικανο-Περσικός γάμος

     

    • Παναμάς:

    Judy Amado Mendez: σε αυτό το γάμο, το ζευγάρι αποφάσισε να παντρευτεί στο σπίτι της θείας τους. Σύμφωνα με την διοργανώτρια γάμου Judy Amado, σκοπός της νύφης ήταν να αισθάνονται οι καλεσμένοι ότι βρίσκονται στο σπίτι τους και ήθελε ο γάμος να έχει την "γεύση" ενός παραδοσιακού γάμου του Παναμά. Αυτός ο γάμος κέρδισε στην κατηγορία Βραβεία του Κοινού - Γαμήλιος Προορισμός.

    Γαμήλιος Προορισμός

    • Πουέρτο Ρίκο:

    Rosalina Torres: Η Melanie Modesti και ο John Dziuba παντρεύτηκαν στο Royal Isabela, ένα θέρετρο που βρίσκεται στην Isabela, μια περιοχή στην βορειοδυτική ακτή του Πουέρτο Ρίκο. "Το ζευγάρι επέλεξε αυτόν το όμορφο προορισμο επειδή βρίσκεται στους λόφους με θέα στον Ατλαντικό Ωκεανό και προσφέρει μια σπάνια ευκαιρία να ζήσει κανείς και να παίξει γκολφ σε μια πανέμορφη περιοχή της Καραϊβικής", λέει η Rosalina Torres, υπεύθυνη για το σχεδιασμό του γάμου. Ο γάμος σχεδιαπστηκε μέσα σε δύο μόνο μήνες και κέρδισε στην κατηγορία Γαμήλιο Θέμα.

    Γάμος στο Πουέρτο Ρίκο

    Γάμος στο Πουέρτο Ρίκο

    Γάμος στο Πουέρτο Ρίκο

    • Ηνωμένες Πολιτείες:

    Sarah Day: Στον γάμο αυτό, νικητή της κατηγορίας Γαμήλιο Θέμα, το ζευγάρι ζει στο Οχάιο αλλά λάτρεψε την ιστορική Savannah της Georgia. Έτσι αποφάσισε να κάνει έναν γάμο με χρώμα αμερικανικού νότου. Έτσι, μαζί με τη διοργανώτρια γάμου Sarah Day, σχεδίασαν ένα ένα όμορφο γάμο με περισσότερους από 125 επισκέπτες, όλοι από άλλες περιοχές της χώρας.

    Γάμος στον Αμερικανικό Νότο

    Γάμος στον Αμερικανικό Νότο

    Γάμος στον Αμερικανικό Νότο

    ΑΣΙΑ

    • Ταϊλάνδη:

    Jeanette Skelton: Η συγκεκριμένη διοργανώτρια σχεδίασε έναν γάμο ο οποίος βραβεύτηκε σε δύο κατηγορίες: στο Γαμήλιο Θέμα και στην Ιδιαίτερη Φωτογραφία. Το ζευγάρι επέλεξε το Πουκέτ, έναν μικρό αλλά δημοφιλή γαμήλιο προορισμό. Η στιγμή της Ιδιαίτερης Φωτογραφίας ήταν το τέλος του πρώτου χορού. "Τα πυροτεχνήματα συγχρονίστηκαν άψογα με το φινάλε του πρώτου χορού του ζευγαριού και με το φιλί", λέει η Jeanette.

    Γάμος στην Ταϊλάνδη

    ΕΥΡΩΠΗ

    • Ιταλία:

    Alessandra Marchetti: Πρόκειται για ένα ζευγάρι Ολλανδών εικονοληπτών γάμου που αποφάσισαν να παντρευτούν στην Τοσκάνη, στην επαρχία της Σιένα και η Alessandra Marchetti επιλέχθηκε ως ο διοργανώτρια του γάμου τους. Ο γάμος σχεδιάστηκε με γνώμονα τη νεαρή ηλικία και το ρομαντικό στυλ του ζευγαριού και ακολούθησε μια σύγχρονη οικολογική τάση.

    Γάμος στην Ιταλία

    Η Stefania Zen: το ζευγάρι Kim και ο Lloyd Killmore, ζουν στο Λονδίνο και αποφάσισαν να παντρευτούν στο Badia di Orvieto, στο Orvieto της Ιταλίας. "Ήθελαν ο γάμος τους να έχει πλούσια και περίτεχνη διακόσμηση που να ταιριάζει με έναν ιστορικό και σημαντικό χώρο. Το αποτέλεσμα έπρεπε να είναι vintage αλλά κομψό ", λέει η Stefania. Το τραπέζι για το γαμήλιο δείπνο διοργανώθηκε σε μια υπαίθρια εκκλησία, με ένα μακρύ τραπέζι και πολλά διακριτικά φώτα. Κέρδισε την κατηγορία Γαμήλιο Θέμα.

    Γάμος στην Ιταλία

    Γάμος στην Ιταλία

    Γάμος στην Ιταλία

    Valentina Lombardi: Σε αυτό το γάμο, νικητή της κατηγορίας Γαμήλιο Θέμα, το ζευγάρι σχεδίασε μια δεξίωση σε ένα ρομαντικό εστιατόριο δίπλα στην παραλία και δημιούργησε μια ατμόσφαιρα ανάλαφρη και χαρούμενη." Το ζευγάρι ήταν κυριολεκτικά ερωτευμένο με τη χώρα και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο επέλεξαν τη λίμνη Orta για αυτή την ιδιαίτερη ημέρα", λέει η Valentina. Καθώς ο γαμπρός, ο  Tom, είναι Σκωτσέζος, φορούσε το παραδοσιακό κιλτ. Στο τέλος του γαμήλιου γεύματος, υπήρξε μια έκπληξη: μια υπέροχη γαμήλια τούρτα φτιαγμένη από τοπικά ιταλικά τυριά και φρέσκα φρούτα ενθουσίασε τους πάντες.

    Γάμος με κιλτ

    Γάμος με κιλτ

    Γάμος με κιλτ

    • Πορτογαλία:

    Viktorija Ignateva: Αυτός ο γάμος τελέσθηκε στο Palácio de Bussaco του Luso της Πορτογαλίας και κέρδισε την κατηγορία της Ιδιαίτερης Φωτογραφίας των Βραβείων Belief. Η φωτογραφία που βραβεύθηκε απαθανάτισε ένα στιγμιότυπο αμέσως μετά την τελετή. «Ο γαμπρός ήταν τόσο χαρούμενος που αποφάσισε να επιστρέψει σηκώνοντας τη νύφη στην αγκαλιά του», λέει η Viktorija Ignateva.

    Γάμος στην Πορτογαλία

    Κριτές

    Οι συμμετοχές για τις κατηγορίες Γαμήλιο Θέμα και Ιδιαίτερη Φωτογραφία των βραβείων Belief κρίθηκαν από ένα πολύ ιδιαίτερο πάνελ: την Paola Pizzo, από το περιοδικό Sposi Magazine (Ιταλία) και την Thaisa Dalmut, την εκδότρια του περιοδικού Mariée Magazine (Βραζιλία). Παρέλαβαν όλες τις φωτογραφίες χωρίς λογότυπο ή όνομα, οπότε τις αξιολόγησαν και τις έκριναν χωρίς να επηρεάζονται από τίποτα.

    Τι είναι το διεθνές δίκτυο των  Belief Wedding Planners

    Οι Belief Wedding Planners είναι ένα διεθνές δίκτυο διοργανωτών γάμου  που έχει την έδρα του στην Νέα Υόρκη. Βασικός του στόχος είναι να διατηρεί υψηλά πρότυπα στον σχεδιασμό γάμου, ενθαρρύνοντας τους επαγγελματίες να εξελίσσουν τη δουλειά τους. Δεδομένου ότι μόνο οι καλύτεροι διοργανωτές γάμου εγκρίνονται ως μέλη της ομάδας, η Belief αποτελεί μια αξιόπιστη πηγή για νεαρά ζευγάρια που σχεδιάζουν τον γάμο τους σε προορισμούς σε όλο τον κόσμο.

    Για την οργάνωση του δικού σας γάμου, μπείτε στο www.GamosPortal.gr

    Σας άρεσε; Μοιραστείτε το!
    • Προτείνουμε:

      Οι πιο αξιόπιστες επιχειρήσεις για το γάμο, εδώ