Απίστευτα Δώρα από το Gamos Portal στη New Life

18/01/2018
Απίστευτα Δώρα από το Gamos Portal στη New Life
  • Όπως κάθε χρόνο, το σημαντικότερο γεγονός στο χώρο του γάμου, θα πραγματοποιηθεί από τις 19 ως τις 22 Ιανουαρίου 2018, στο MEC Παιανίας. Πρόκειται, φυσικά για την έκθεση New Life, η οποία πραγματοποιείται ανελλιπώς από το 1996, με τη συμμετοχή των σημαντικότερων επαγγελματιών. Το Gamos Portal, ως το πιο έυχρηστο και αξιόπιστο portal γάμου, δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτό το κεντρικό γεγονός.

    Για άλλη μια φορά, λοιπόν, θα έχουμε την ευκαιρία να συναντήσουμε από κοντά τα χιλιάδες μελλόνυμφα ζευγάρια, να ακούσουμε τις επιθυμίες, τη γνώμη και τις παρατηρήσεις τους και φυσικά... να προσθέσουμε στην ευτυχία τους.

    Δεκάδες μικρές και μεγάλες εκπλήξεις περιμένουν όσα ζευγάρια μας επισκεφθούν στο stand B15, με συνολικη αξία που ξεπερνά τα 2.500 €!

    Τα δώρα αναλυτικά

    2 τυχερά ζευγάρια θα κερδίσουν από ένα 3μερο (2 διανυκτερεύσεις) στο ξενοδοχείο Domotel Anemolia, στη μαγευτική Αράχωβα! Στο πιο όμορφο σημείο της κοσμοπολίτικης Αράχωβας, με μοναδική θέα τις βουνοκορφές του Παρνασσού και την κοιλάδα των Δελφών, το ξενοδοχείο Domotel Anemolia αποτελεί ιδανικό ορμητήριο για αποδράσεις στη φύση, ταξιδιωτικές περιηγήσεις, αρχαιολογικές αναζητήσεις και μία τεράστια ποικιλία δραστηριοτήτων και σπόρ.

    Από τα καταστήματα Zoulovits 2 δωροεπιταγές, αξίας 50 € η καθεμία. Στα καταστήματα Ζούλοβιτς στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και on line στο e-shop μπορείτε να βρείτε μοναδικά χειροποίητα είδη γάμου και αξεσουάρ γάμου.

    Για τους υποψήφιους γαμπρούς, τα καταστήματα Status Men's Fashion και Status Κωνσταντίνος Μαργαρώνης, προσφέρουν 5 + 5 δωροεπιταγές, αξίας 20 € η καθεμία. Με πάθος για το καλό αντρικό ντύσιμο, με μεγάλη ποικιλία σε ρούχα κορυφαίων ευρωπαϊκών και ελληνικών οίκων, αλλά και με άψογη προσωπική εξυπηρέτηση, τα καταστήματα Status σε Γαλάτσι, Ν. Ιωνία και Αγ. Αναργύρους αποτελούν κορυφαία επιλογή και στο γαμπριάτικο κοστούμι.

    Από την εταιρεία Quasimodo Wedding Lab 20 ζευγάρια θα κερδίσουν από 30 προσκλητήρια γάμου ή βάπτισης. Το Quasimodo Wedding Lab είναι ένα εργαστήρι πρωτότυπων και φρέσκων ιδεών του οποίου οι άνθρωποι δημιουργούν χειροποίητα και με οικολογικά κυρίως υλικά, τις πιο ασυνήθιστες ιδέες σας σε προσκλήσεις, μπομπονιέρες, στολισμό εκκλησίας και δεξίωσης, ευχολόγια και κατασκευές.

    Από την εταιρεία Ευγένιος Βούρλος (κατ/μα Μιχαήλ) 30 ζευγάρια θα κερδίσουν από 20 μπομπονιέρες γάμου ή βάπτισης. Το τρίπτυχο: Υψηλή ποιότητα, πρωτοποριακός σχεδιασμός και προσιτή τιμή είναι αυτό που ξεχωρίζει την εταιρεία μέσα στα χρόνια παρουσίας της στην αγορά.

    Η εταιρεία Δειπνολόγων Εστία, προσφέρει 5 δωροεπιταγές έκπτωσης 20% για δεξίωση γάμου ή βάπτισης. Ασπαζόμενοι την κουλτούρα των αρχαίων ελλήνων, ευρέως γνωστή για τις πλούσιες διατροφικές τους συνήθειες και τον περίτεχνο τρόπο μαγειρέματος, η εταιρεία προσφέρει μοναδικές γευστικές εμπειρίες.

    Από την Οινότρια Γη Κώστα Λαζαρίδη 3 τυχεροί θα κερδίσουν από 1 φιάλη AMALAGOS. Το κρασί της δικής μας θάλασσας, υμετέρας ΑΛΟΣ. Τρείς μεσογειακές ποικιλίες φροντίζουν για ένα απολαυστικό ταξίδι σαγηνεύοντας μ’ αρώματα και μαγεύοντας με γεύσεις.

    Το εστιατόριο Χαλάλι στο Περιστέρι, με μοναδικές γεύσεις, άψογη εξυπηρέτηση και μοναδικό σέρβις, προσφέρει 5 δωροεπιταγές, αξίας 30 €  η καθεμία, για στιγμές χαλάρωσης με μοναδικούς μεζέδες. Μια προσφορά της αίθουσας δεξιώσεων "Μια Φορά"

    Και μια πρωτοτυπία:

    Η εταιρεία G-Pack, στον Πειραιά, είχε μια πρωτότυπη ιδέα: αρωματικά μαντηλάκια σχεδιασμένα ειδικά για κάθε εκδήλωση. Εξαιρετικά χρήσιμα, ποιοτικά, υποαλλεργικά, οικονομικά και με πέντε διαφορετικές επιλογές σε γνωστά αρώματα, μπορούν να δώσουν μια ξεχωριστή νότα στην εκδήλωσή σας. Σας υποδεχόμαστε στο stand B15 με δώρο μαντηλάκια, χορηγία της G-Pack.

    Μην ξεχάσετε

    Στην είσοδο της έκθεσης, μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή για την μεγάλη κλήρωση, στην οποία ένα τυχερό ζευγάρι θα κερδίσει ένα τριήμερο στο 5* ξενοδοχείο Porto Elounda Golf & Spa Resort στην Ελούντα της Κρήτης. Η κλήρωση θα πραγματοποιθεί τη Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2018.

    Σας περιμένουμε στη New Life, 19 - 22 Ιανουαρίου 2018!

    Σας άρεσε; Μοιραστείτε το!
    • Προτείνουμε:

      Οι πιο αξιόπιστες επιχειρήσεις για το γάμο, εδώ