Πώς να επιλέξετε Νυφικό χτένισμα

05/04/2013
Πώς να επιλέξετε Νυφικό χτένισμα
 • Τα μαλλιά είναι η «κορώνα» της γυναικείας ομορφιάς και το νυφικό χτένισμα είναι αυτό που θα ολοκληρώσει την εικόνα σας σε συνδυασμό με το νυφικό που θα επιλέξετε.

  Το «πώς να κάνω τα μαλλιά μου στο γάμο μου» μπορεί να γίνει μια πολύ εύκολη και πετυχημένη απόφαση αν έχετε λάβει υπόψη σας τους παρακάτω παράγοντες:

  1) Τοποθεσία Γάμου, Εκκλησία και δεξίωση. Σίγουρα θα πρέπει να επιλέξετε διαφορετικό χτένισμα αν ο γάμος σας γίνει στη Μητρόπολη και στη συνέχεια ακολουθήσει δεξίωση σε ξενοδοχείο 5 αστέρων ή αν ο γάμος σας γίνει σε νησί ή σε ξωκλήσι και η δεξίωση στην ύπαιθρο ή σε Κτήμα με catering. Η επιλογή της τοποθεσίας (πόλη, χωριό ή νησί), της εκκλησίας (εκκλησία ή ξωκλήσι) και του χώρου της δεξίωσης (κλειστή αίθουσα ή ύπαιθρος) καθορίζουν τη βάση του στυλ του γάμου σας.

  bridal hair

  2) Επιλογή νυφικού. Με βάση την απόφασή σας για το στυλ του γάμου σας θα επιλέξετε και το αντίστοιχο νυφικό το οποίο αναδεικνύει το δικό σας τύπο σώματος και προσωπικότητας.

  3) Τον τύπο της τρίχας των μαλλιών σας.
  α) Αν έχετε λεπτή τρίχα και λίγη πυκνότητα προτιμήστε χτενίσματα που δίνουν όγκο και κοντό προς μεσαίο μήκος μαλλιών.
  β) Αν έχετε κανονική τρίχα και κανονική πυκνότητα είστε «ευλογημένες» γιατί ο τύπος μαλλιών σας προσαρμόζεται και αναδεικνύει όλους τους τύπους χτενισμάτων.
  γ) Αν έχετε χοντρή τρίχα και ενισχυμένη πυκνότητα το μεσαίο μήκος μαλλιών είναι το καταλληλότερο και αποφύγετε χτενίσματα που δίνουν ακόμα περισσότερο όγκο.

  4) Το σχήμα του προσώπου σας. Το πρόσωπό σας έχει σχήμα οβάλ, στρογγυλό ή τριγωνικό; Μπορείτε να βρείτε μόνη σας, με τη βοήθεια μιας μεζούρας, ποιο είναι το σχήμα του προσώπου σας και στη συνέχεια να δείτε ποια χτενίσματα ταιριάζουν στο πρόσωπό σας στο άρθρο μας με τίτλο «Ποια Χτενίσματα ταιριάζουν στο σχήμα του προσώπου σας;»

  5) Πότε χρειάζεται να προσθέσω μήκος ή πυκνότητα με extensions & τρέσες; Θα χρειαστεί να προσθέσετε μήκος ή πυκνότητα στα μαλλιά σας στην περίπτωση που ο τύπος των μαλλιών σας, το μήκος και η πυκνότητά τους δεν μπορούν να «υποστηρίξουν» το χτένισμα που επιλέξατε.

  Τα προϊόντα που μπορείτε να επιλέξετε ποικίλουν από τούφες extensions και τρέσες μαλλιών έως έτοιμες προς τοποθέτηση αλογοουρές και φράντζες που κυριολεκτικά μπορούν να σας προσφέρουν τα «πλούσια» μαλλιά που βλέπετε να έχουν οι ηθοποιοί !

  Διαβάστε το άρθρο μας «Πώς να προσθέσω μήκος στα μαλλιά μου» για να ενημερωθείτε για τα προϊόντα και τις μεθόδους εφαρμογής που μπορείτε να επιλέξετε.

  Να είστε σίγουρη ότι λαμβάνοντας υπόψη σας τους παραπάνω παράγοντες και με τη βοήθεια των απαραίτητων δοκιμαστικών χτενισμάτων την ημέρα του γάμου σας θα είστε η πριγκίπισσα που ονειρευτήκατε.

  Μη ξεχνάτε ότι τις περισσότερες φορές η ομορφιά δεν είναι χάρισμα, αλλά σωστές επιλογές!

  Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
  (0 ψήφοι)
  Σας άρεσε; Μοιραστείτε το!