Κλείνοντας οικονομικά αίθουσα δεξιώσεων για το γάμο σας

10/10/2014
Κλείνοντας οικονομικά αίθουσα δεξιώσεων για το γάμο σας
 • Ο προγραμματισμός ενός γάμου φαντάζει λίγο δαιδαλώδης. Παρότι όλα στην αρχή είναι εύκολα, στη συνέχεια διαπιστώνει κανείς πως έχει τόσα να κάνει που αν δεν είναι τα πάντα στην εντέλεια τη σπουδαία ημέρα του γάμου, θα επέλθει η καταστροφή. Βεβαίως, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αγχωθείτε, αλλά να συνειδητοποιήσετε ότι η μέρα του γάμου σας αφορά εσάς και το έτερον σας ήμισυ, οπότε για να οργανώσετε έναν επιτυχημένο γάμο, απαιτείται ρεαλισμός και βήμα προς βήμα διεκπεραίωση όλων των υποχρεώσεων σας.

  Παρακάτω ακολουθούν ορισμένες ιδέες γύρω από γαμήλια δεξίωσή σας καθώς και κάποια βήματα που μπορείτε να τηρήσετε για να κλείσετε μία αίθουσα δεξιώσεων γάμου χωρίς να υπερβείτε τον προϋπολογισμό σας.

  Πρώτα απ’ όλα, καθίστε από κοινού με το σύντροφό σας και καταλήξτε σε ορισμένες γενικές αποφάσεις αναφορικά με το γάμο και τη γαμήλια σας δεξίωση. Θέλετε να παραθέσετε κλειστού ή ανοιχτού κύκλου δεξίωση; Αθροίστε τους αριθμούς των υποψηφίων προσκεκλημένων και αυτό το γεγονός θα καθορίσει την αίθουσα δεξιώσεων γάμου που θα προτιμήσετε εντέλει.

  αίθουσα δεξιώσεων Ο Φωτογράφος

  Ακόμη, λαμβάνοντας υπόψη τους καλεσμένους σας και τις ανάγκες του, θα χρειαστεί να απαντήσετε μερικά κρίσιμα ερωτήματα. Για παράδειγμα, πόσοι καλεσμένοι σας θα προσέλθουν από μακρινή απόσταση; Μπορεί να προτιμήσετε μία αίθουσα δεξιώσεων γάμου που είναι κοντά στις κύριες αρτηρίες, το αεροδρόμιο ή τα κεντρικά ξενοδοχεία έτσι ώστε να είναι προσβάσιμη από όλους τους καλεσμένους σας.

  Παράλληλα, ο διαθέσιμος προϋπολογισμός για το γάμο παίζει το δικό του νευραλγικό ρόλο. Σε πρώτη φάση θα κληθείτε να αποφασίσετε πόσα χρήματα είστε διατεθειμένοι να δαπανήσετε για την αίθουσα δεξιώσεων γάμου. Κατόπιν εξετάστε αν το κόστος περιλαμβάνει το κέτερινγκ, τη γαμήλια τούρτα, τις καρέκλες, τα τραπεζομάντηλα, τα ποτά, τον DJ κτλ. Μία συνετή ιδέα είναι να ρωτάτε κάθε φορά αν όλα τα προαναφερθέντα προσφέρονται στο πακέτο της γαμήλιας δεξίωσης.

  Επιπλέον, όσο νωρίτερα κλείσετε την αίθουσα δεξιώσεων γάμου σας, τόσο πιθανότερο είναι να την εξασφαλίσετε σε χαμηλότερο κόστος. Αξίζει 

  να σημειωθεί ότι κάποια ζευγάρια επιλέγουν για αυτόν τον λόγο να κλείνουν την αίθουσα δεξιώσεων της επιλογής τους πολλούς μήνες, ή ακόμη και χρόνια, πριν από την ημερομηνία του γάμου τους. Επομένως, ξεκινήστε την έρευνά σας το συντομότερο δυνατόν ώστε να επωφεληθείτε προσφορών και ελκυστικών τιμών.

  αίθουσα δεξιώσεων Ο Φωτογράφος

  Με βάση τη λίστα των απαιτήσεων και αναγκών σας, μπορείτε να καταρτίσετε μία λίστα με υποψήφιες αίθουσες δεξιώσεων που να μπορούν να ανταποκριθούν σε αυτές τις ανάγκες σας. Αφού οριστικοποιήσετε κατόπιν εξονυχιστικής μελέτης την επιλογή σας, καλέστε τους ιθύνοντες και προχωρήστε σε άμεση κράτηση του χώρου. Ο γάμος των ονείρων σας μόλις έχει αρχίσει!

  Κείμενο: Γιάννης Ζαφειρόπουλος - Αίθουσα Εκδηλώσεων "Ο Φωτογράφος"

  Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
  (0 ψήφοι)
  Σας άρεσε; Μοιραστείτε το!