Προϋπολογισμός Γάμου

17/12/2012
Προϋπολογισμός Γάμου
 • Από τα πιο σημαντικά θέματα στην οργάνωση ενός γάμου είναι ο προϋπολογισμός των εξόδων. Συνήθως οι ανάγκες που έρχονται πρώτα στο μυαλό μας είναι το νυφικό ή το κουστούμι και η δεξίωση που θα ακολουθήσει. Όμως η πραγματικότητα είναι διαφορετική καθώς υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες που μπορούν να κάνουν μια τελετή και μια δεξίωση ιδιαίτερη και αξέχαστη. Ένας γαμήλιος προϋπολογισμός, στον οποίο αναγράφονται δίπλα τα κόστη, μας υπενθυμίζει πού πρέπει να ξοδέψουμε και τι.

  Αυτό που εσείς πρέπει να κάνετε είναι να συζητήσετε με το έτερον σας ήμισυ το ύψος του γαμήλιου budget και ποιές θα είναι οι προτεραιότητες του γάμου σας ώστε να μπείτε σιγά σιγά στο πρόγραμμα της ετοιμασίας.

  Ο προϋπολογισμός έχει χωριστεί σε 11 τομείς: ενδυμασία, δεξίωση, φωτογράφηση, στολισμός, αισθητική, προσκλητήρια, παρανυφάκια, video, exclusivities, τελετή.

  Σε κάθε τομέα υπάρχουν τα αντίστοιχα έξοδα, σε 3 στήλες: τα εκτιμώμενα (αυτά που θα υπολογίσετε εξαρχής), τα πραγματικά (αυτά που θα κάνετε τελικά) και τη διαφορά, ώστε να μπορειτε να ελέγχετε τις αποκλίσεις από τον προϋπολογισμό σας.

  Στην κορυφή της σελίδας υπάρχει και η συνολοποίηση της κάθε στήλης. Έτσι μπορείτε να έχετε έναν αναλυτικό έλεγχο του προϋπολογισμού σας κάθε στιγμή.

  Μην ξεχνάτε πως  χαρούμενη νύφη είναι η καλά προετοιμασμένη νύφη.

  Κατεβάστε τον προϋπολογισμό σε μορφή προτύπου excel, κάνοντας κλικ στον λινκ που θα βρείτε παρακάτω.

  Παντρεύεστε; Μπείτε στο www.GamosPortal.gr

   
  Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
  (0 ψήφοι)
  Σας άρεσε; Μοιραστείτε το!