5+1 Ιδέες Για Τα Πιο Πρωτότυπα Γαμήλια Δώρα

20/03/2018
5+1 Ιδέες Για Τα Πιο Πρωτότυπα Γαμήλια Δώρα
 • Αν ψάχνετε ένα πρωτότυπο δώρο για να προσφέρετε στον μελλοντικό σας σύζυγο ή ακόμα κι αν ανήκετε στον στενό οικογενειακό κύκλο και επιθυμείτε να κάνετε μία μικρή έκπληξη, αλλά με πολύ χιούμορ στο μελλόνυμφο ζευγάρι, βρήκαμε για εσάς τις πιο απίθανες ιδέες για γαμήλια δώρα!

  Ξεκινάμε με αστεία σχέδια που μπορείτε να τυπώσετε σε κούπες του καφέ. Αντί για τις συνηθισμένες και ολίγον βαρετές κούπες που συνοδεύουν το πρωινό σας, μπορείτε να φτιάξετε τις δικές σας, με πιο παιχνιδιάρικη διάθεση. Έτσι κάθε φορά που ως ζευγάρι θα απολαμβάνετε τον πρωινό σας καφέ, θα έχετε κάτι διασκεδαστικό να σας θυμίζει τις γαμήλιες στιγμές.

  Κούπες για γαμήλιο δώρο

  Εξίσου διασκεδαστικό, αυτή τη φορά στα κουζινικά είδη, είναι οι φιγούρες του γαμπρού και της νύφης μεταμορφωμένες σε αλατιέρα και πιπεριέρα!

  Κουζινικά είδη

  Φυσικά, δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε τις αγαπημένες μας χιουμοριστικές επιγραφές! Μπορείτε να τις τυπώσετεσε σε t-shirts που θα φοράτε μέσα στο σπίτι, ή αν έχετε πιο περιπαικτική διάθεση ακόμα και στη βόλτα σας.

  Extra Tip: Τα ίδια σχέδια μπορούν να τυπωθούν και σε μαξιλάρια, για να σας συντροφεύουν κάθε φορά που θα ξαπλώνετε στο κρεβάτι σας.

  Μπλουζάκι για τον γαμπρό Πηγή

  Στάμπα soon to be a mrs

  Στάμπα game over

  Μπλουζάκια Just Married Πηγή

  Αν επιθυμείτε κάτι πιο εξεζητημένο, μπορείτε να τυπώσετε ένα jean jacket και να το αξιοποιήσετε στη φωτογράφηση του γάμου σας, όπως ακριβώς έκανε και το ζευγάρι παρακάτω.

  Τζιν μπουφάν με στάμπα Just Married Custom Jean Jacket by JN by JN LLOVET / Photography Gaby J

  Ένα ακόμα πιο παιχνιδιάρικο δώρο, αυτή τη φορά αποκλειστικά από τη νύφη προς τον γαμπρό, είναι ένα ζευγάρι κάλτσες που θα του υπενθυμίζει πόσο πολύ θέλει να τον παντρευτεί καθώς ντύνεται γαμπρός!

  Κάλτσες "In case of cold feet" Πηγή

  Τέλος, η μέλλουσα σύζυγος μπορεί να δωρίσει στον γαμπρό ένα ρολόι που θα του υπενθυμίζει χαριτολογώντας να παρευρεθεί στην ώρα του στην εκκλησία!

  Ρολόι "Don't be late" για τον γαμπρό Photography Carlie Statsky

  Σε κάθε βήμα του γάμου σας... κάντε κλικ στο Gamos Portal

  Σας άρεσε; Μοιραστείτε το!
  • Προτείνουμε:

   Οι πιο αξιόπιστες επιχειρήσεις για το γάμο, εδώ

  • Επιμέλεια: Άννα Χουρβουλιάδου