Η Νύφη (και ο Γαμπρός) το 'σκασε - Απίστευτες Ιστορίες

21/10/2017
Η Νύφη (και ο Γαμπρός) το 'σκασε - Απίστευτες Ιστορίες
 • Ιδού η νύφη...έρχεται! Ή μήπως όχι τελικά;; Είναι σίγουρα το τελευταίο πράγμα που ένα μελλόνυμφο ζευγάρι θέλει να σκεφτεί, αλλά υπάρχουν πράγματι γάμοι που ακυρώνονται! Η Νύφη το ‘Σκασε δεν είναι μία απλή ταινία τελικά! Είτε η νύφη ή ο γαμπρός δείλιασαν μπροστά στην ιδέα του γάμου, είτε κάποια καταστροφική στιγμή ξέσπασε, είναι πραγματικότητα: οι γάμοι πότε-πότε ακυρώνονται! Είναι απαίσιο, κι όμως πραγματικό για κάποιες... παραλίγο νύφες - και γαμπρούς. Ορισμένες φορές, μάλιστα, αυτή η πραγματικότητα μοιάζει σαν να βγήκε από ταινία! Όλες οι παρακάτω ιστορίες βασίζονται αποκλειστικά σε αληθινά γεγονότα και θα σας κάνουν να μείνετε με το στόμα ανοιχτό.

  Μπορεί να αισθανόμαστε συμπόνοια για τις νύφες και τους γαμπρούς που κρύβονται πίσω από αυτές τις γαμήλιες ιστορίες, αλλά στην πραγματικότητα, είμαστε απλά ευτυχείς που δεν ήμασταν στη θέση τους

  «Ήταν ο δικός μου γάμος… Ήμουν εκεί και περίμενα, όταν η μέλλουσα γυναίκα μου, μου έστειλε μήνυμα ότι δεν αισθανόταν πολύ καλά και θα χρειαζόταν να πάει στο νοσοκομείο. Μου μπήκαν υποψίες όταν παρατήρησα ότι κανένας από τον δικό της οικογενειακό κύκλο δεν είχε εμφανιστεί! Τελικά αποδείχθηκε ότι δεν είχαν σταλεί ποτέ τα μισά προσκλητήρια και δεν μπήκε ποτέ κανείς στον κόπο να με ενημερώσει ότι δεν θα τελεστεί γάμος! Κι έτσι κατέληξα με την οικογένεια μου και τους φίλους μου, σ’ έναν γάμο που δεν υπήρξε ποτέ…»

  «Ο γαμπρός παράτησε τη νύφη στα σκαλιά της εκλησίας! Απλά δεν εμφανίστηκε ποτέ! Είπε ότι δίσταζε να κάνει το βήμα… Το ζευγάρι παρέμεινε μαζί και στη συνέχεια οργάνωσαν τον επόμενο τους γάμο. Την έστησε ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ! Με κάποιον μαγικό τρόπο, το ζευγάρι παρέμεινε μαζί και εκείνη συμφώνησε να αποπειραθεί να τον παντρευτεί για τρίτη φορά! Εκείνος εμφανίστηκε, παντρεύτηκαν και είναι μαζί για πάνω από σαρανταπέντε χρόνια!»

  «Η μητέρα του γαμπρού λέρωσε το νυφικό της νύφης! Η νύφη βγήκε εκτός εαυτού και ξεκίνησε να βωμολοχεί εναντίον της πεθεράς της! Ο γαμπρός που ήταν σε κατάσταση σοκ, της ζήτησε να απολογηθεί για την συμπεριφορά της και η μέλλουσα γυναίκα του αρνήθηκε. Τότε, εκείνος αποφάσισε να φύγει. Οι καλεσμένοι προσπάθησαν να βοηθήσουν το ζευγάρι να τα ξαναβρεί, αλλά εκείνοι ήταν ανένδοτοι!»

  «Με πήγε σ’ έναν γάμο η τότε κοπέλα μου. Δεν ήξερα κάνεναν εκεί. Σχεδόν με παράτησαν με τον γαμπρό στο γαμήλιο πάρτυ του καθώς η κοπέλα μου ήταν παράνυμφος. Ο γαμπρός και οι κολλητοί του ξεκίνησαν να πίνουν και αποφάσισαν να σηκωθούν να φύγουν. Χωρίς να το πουν σε κανέναν, απλά έφυγαν! Κι έτσι έμεινα μόνος μου, χωρίς να ξέρω κανέναν. Αναγκάστηκα να πάω στο δωμάτιο που ετοιμαζόταν η νύφη, να χτυπήσω την πόρτα, να ζητήσω την κοπέλα μου και να της πω τι έγινε! Τελικά καταλήξαμε εμείς να πρέπει να εξηγήσουμε σε όλους τι είχε συμβεί!»

  «Ο φίλος μου και η κοπέλα του ήταν μαζί για περίπου πέντε χρόνια και επρόκειτο να παντρευτούν. Όλοι ενέκριναν την γυναίκα αυτή καθώς ήταν μορφωμένη, έξυπνη και όμορφη. Την ημέρα του γάμου ξέχασε το κινητό του στο σακάκι του, σ’ ένα δωμάτιο του χώρου που θα γινόταν ο γάμος. Κανονικά, σ’ ένα τέτοιο γεγονός θα έπρεπε να ήταν ο πρώτος που θα έκλεινε το κινητό του και θα το άφηνε κάπου, αλλά φαντάζομαι χρειάστηκε να καλέσει τον ξάδερφο του που ήταν αργοπορημένος, ακόμα και στον γάμο! Όταν μπήκε στο δωμάτιο, βρήκε τη νύφη σε ερωτικές περιπτύξεις μ’ έναν φίλο μιας παράνυμφου!»

  «Αυτό το γεγονός έγινε στην Καλκούτα. To ζευγάρι, ύστερα από έξι μήνες γνωριμίας και σχέσης, αρραβωνιάστηκε. Μέχρι εκείνη τη στιγμή, συνολικά γνωρίζονταν το πολύ ένα χρόνο. Τη βραδιά του γάμου, μία ομάδα ανθρώπων εμφανίστηκε μπροστά στον γαμπρό και κυριολεκτικά του έκλεισε τον δρόμο έτσι ώστε να μην μπορεί να πάει στο χώρο της τελετής. Αποδείχθηκε ότι ο γαμπρός έβγαινε και με μία άλλη κοπέλα από το εν λόγω "μπλόκο", στην όποια έταζε ότι θα την παντρευτεί! Είχε φτάσει μάλιστα στο σημείο, να γνωρίσει την οικογένεια της και σχεδίαζε μία μελλοντική συνάντηση των δικών του γονιών με τους δικούς της! Για περίπου μία ώρα κατάφεραν να τον κρατήσουν μακριά! Όταν τα νέα έφτασαν στη νύφη και στην οικογένεια της, ο γάμος ακυρώθηκε! Οι μισοί καλεσμένοι ήταν σε κατάσταση σοκ και οι άλλοι μισοί προσπαθούσαν να φάνε και να πιουν όσο πιο πολύ μπορούσαν πριν ακυρωθεί η δεξίωση...!»

  «Στον τελευταίο γάμο που πήγα, βρήκα τον γαμπρό στο πίσω δωμάτιο, να πίνει ναρκωτικά με τον φίλο του, λίγο πριν τη γαμήλια τελετή! Με το ζόρι μπορούσε να διασχίσει το διάδρομο μέχρι τον βωμό και λιποθύμησε λίγο πριν προλάβουν να ανταλλάξουν τους γαμήλιους όρκους! Η νύφη και η μαμά της έφυγαν κλαίγοντας. Δύο βδομάδες μετά, παντρεύτηκαν στ’ αλήθεια και τώρα έχουν και ένα παιδί δύο ετών!»

  «Τότε δούλευα μαζί με μία κοπέλα που λεγόταν Ashley. Ήταν αρραβωνιασμένη μ’ έναν τύπο που ποτέ δεν είχα γνωρίσει. Συνήθως, ταξιδεύαμε πολύ για επαγγελματικούς λόγους. Γίναμε πολύ καλοί φίλοι και ορισμένους μάλιστα συναδέλφους μας κάλεσαν και στον γάμο. Μία-δύο μέρες πριν την τελετή, άκουσα κάποιους συναδέλφους να μιλάνε δυνατά για κάτι φοβερό που είχε συμβεί. Πήγα να μάθω τι είχε συμβεί και ξαφνικά πληροφορήθηκα ότι η Ashley είχε ακυρώσει τον γάμο της! Φίλοι και συγγενείς είχαν ήδη ταξιδέψει από την Γιούτα για τον γάμο! Αποδείχθηκε ότι ο αρραβωνιαστικός της ήταν ένας απαίσιος τύπος, χωρίς κοινωνική υπόληψη, χωρίς δουλειά, που την έκλεβε! Έτσι, εκείνη αποφάσισε να μην προχωρήσει μαζί του! Το θετικό σ’ όλα αυτά ήταν ότι τρεις μήνες μετά η Ashley κι εγώ αρχίσαμε να βγαίνουμε. Αργότερα μου αποκάλυψε ότι είχε ενδοιασμούς για τον γάμο της καθώς έτρεφε συναισθήματα για μένα. Συναισθήματα που ούτε εγώ ο ίδιος θα είχα καταλάβει ότι ένιωθα αν δεν είχε συμβεί όλη αυτή η δοκιμασία! Τώρα πια είμαστε παντρεμένοι εδώ και πέντε χρόνια και έχουμε αποκτήσει κι έναν γιο! Βέβαια, όταν ο κόσμος μας ρωτάει πως γνωριστήκαμε, φροντίζουμε να παραλείψουμε αυτήν την ιστορία!»

  Σας άρεσε; Μοιραστείτε το!
  • Προτείνουμε:

   Οι πιο αξιόπιστες επιχειρήσεις για το γάμο, εδώ

  • Επιμέλεια: Άννα Χουρβουλιάδου